AtenÅ£ie la legumele ÅŸi fructele pe care le cumpăraÅ£i ÅŸi la modul cum le consumaÅ£i. Cercetătorii atrag atenÅ£ia că valoarea nutriÅ£ională a fructelor ÅŸi a legumelor a scăzut în timp, din cauza modului în care sunt crescute de agricultorii.
De aceea, pentru un aport cât mai mare de vitamine, proteine ÅŸi minerale, specialiÅŸtii le recomandă consumatorilor să Å£ină cont de câteva sfaturi. În primul rând, trebuie să cumpăram fructele ÅŸi legumele intens colorate, ÅŸi să nu le alegem întotdeauna pe cele mai mari. SpecialiÅŸtii spun că nivelul de nutrienÅ£i este mai mare în cazul fructelor mici.
Ghid de utilizare
al firelor de sutura:
Fructele şi legumele trebuie consumate în cel mult o săptămână
Sursa: Realitatea - Sanatate
Ştiri similare
Discutii despre fire de sutura
Varietatea mare de ţesuturi care trebuie reparate duce permanent la adaptarea calităţii materialelor de sutură pentru a răspunde acestor cerinţe.
Principiile alegerii a
mai mult
Alegeti calitatea in medicina!
Circulă zicala “fiecare pacient îÅŸi găseÅŸte chirurgul pe care îl merită” - aceasta înseamnă că pacienÅ£ii care caută “ieftin&r mai mult
Noutăţi:
Chirmax in presa
CHIRMAX - un brand foarte cunoscut in Europa, in domeniul medical, s-a lansat in premiera in Romania, la Timisoara, prin Chirmax Surgical Sutures. Aceasta ofera
mai mult
Denta, Bucuresti
mai mult
Denta - expozitie internationala de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse
mai mult
Armedica, Arad
mai mult
Chirmax prezent la Targul international de medicina, aparatura medicala, stomatologie, farmacie, optica, protetica, servicii conexe. mai mult